Бүртгүүлээд системд нэвтрээрэй
Бүртгүүлсний дараа компанийнхаа мэдээллийг оруулах, эсвэл байгаа компанидаа нэгдэх хүсэлт илгээх боломжтой.
Бүртгүүлснээр та өгөгдөл хадгалах бодлогыг зөвшөөрнө: 1 жил нэвтрээгүй эсвэл захиалгын төлбөрөө төлөөгүй компанийн өгөгдлийг 30 хоногийн өмнө и-мэйлээр сануулаад устгана.